Tuinfakkels

Tuinfakkels brengen veel sfeer tijdens uw event of op het terras van uw restaurant. Bij Evenementenhorecakaarsen vindt u verschillende soorten tuinfakkels, vuurblikken, vlamschalen en bijbehorende accessoires. Van de klassieke bamboe fakkel tot de tafel fakkels.

Tuinfakkels

Er zijn verschillende soorten tuinfakkels online te koop, voor verschillende prijzen. Bij ons koopt u kwalitatief goede tuinfakkels, die mooi branden en stevig in de grond staan. De dikte van de bamboe stengel is van groot belang, als deze te dun is kunt u hem niet goed in de grond steken en kan deze afbreken. Ook zijn onze tuinfakkels glad, zodat er geen splinters loslaten tijdens het plaatsen van de tuinfakkels. Onze tuinfakkels voldoen aan de Europese regels voor olielampen. Dit betekent dat het reservoir goed vast in de fakkel zit, met een kindveilige sluiting. Tot slot zit de lont strak in de reservoir, zodat de olie er niet zomaar uit kan lopen.

Fakkels

Fakkels zijn een gezellig welkom voor ieder evenement of voor langs de entrée van uw horeca-onderneming. Bij ons vindt u fakkels gemaakt van bamboe en RVS. Ook hebben we mooie kleine fakkels die u op de tafels kunt plaatsen. Zo kunt u een gezellig geheel maken met grote tuinfakkels en kleinere fakkels op de tafels van uw restaurant. Ook zijn onze fakkels goed in te zetten bij speciale gelegenheden zoals Allerheiligen of herdenkingen zoals 4 en 5 mei. Maar ook voor themafeesten zoals een beachparty zijn fakkels een sfeervolle toevoeging.

Al uw buitenproducten op een plek

Bij ons kunt u tuinfakkels en andere binnen en buitenkaarsen vinden. Zo heeft in u een bestelling meteen alles op voorraad voor uw horea-onderneming en bent u meteen klaar om uw gasten sfeervol te ontvangen of heeft u alles voor uw evenement. Met onze tuinfakkels creëert u meteen veel sfeer en ze hebben ook nog een ontspannend effect. Wij bieden ook verschillende belangrijke accessoires aan voor bij de fakkels, zo kunt u deze niet uitblazen maar moet u een doofdop gebruiken. Deze dop beschermt de fakkel ook tegen weersinvloeden. Daarnaast hebben we de juiste fakkelolie, die ervoor zorgt dat uw fakkel mooi en lang brandt.