Theelichten

Theelichten voor iedere horeca-onderneming, van de standaard theelichten tot geurtheelichten en led theelichten. Ook bijbehorende accessoires hebben wij in ons assortiment. Alles voor uw sfeervolle theelichten.

Verschillende soorten theelichten

Ons assortiment theelichten is erg variërend. Van theelichten met geur tot led varianten, bij ons vindt u een groot aanbod aan verschillende sfeervolle theelichten, voor een mooie prijs online staan. Theelichten zijn een van de meest verkochten kaarsen in ons assortiment. Niet gek als u kijkt naar de hoeveelheid opties die u met theelichten heeft. Zo kunt u natuurlijk een gezellige sfeer creëren met theelichten, maar kunt u ook het eten in uw restaurant ermee warm houden, de wc ermee verlichten en zelfs de stank verdrijven.

Grote voorraad theelichten

Het is altijd handig om een voorraad theelichten te hebben, dat kan gemakkelijk met onze grootverpakkingen. Zo heeft u altijd theelichten bij de hand en maakt u het in een handomdraai gezellig. Met ons assortiment brandt u de hele avond theelichten. Wij verkopen theelichten van de merken Bolsius en Smulders Deco. Beide merken zijn kwalitatief erg goed, gebruiken goede grondstoffen zodat de kaarsen mooi opbranden en roeten niet. Wilt u liever geen echte theelichten aansteken? Ga dan voor onze led-varianten. Zo heeft u geen echte vlam, maar wel de gezelligheid van een flikkerend kaarslichtje.

Grootverpakking theelichten online kopen

Onze theelichten zijn verkrijgbaar in verschillende branduren van 4 tot 16 uur met onze normale grootverpakking theelichten en onze led theelichten branden wel tot 250 uur. De theelichten met branduren van 10 uur worden ook wel maxi theelichten genoemd, omdat deze wat groter zijn dan de theelichtjes die de standaardmaat hebben. Mocht u het aantal branduren van de theelichten niet voldoende vinden, dan kunt u kiezen voor onze clear cups. Deze branden namelijk 16 uur en passen ook in uw theelichthouder. Bij ons kunt u de theelichten met voordeel in grootverpakkingen kopen. Aan de linkerkant kunt u nog filteren op het aantal branduren, kleur en inhoud (aantal stuks).