Dinerkaarsen

Niets is zo romantisch als een diner met kaarslicht. Bij ons vindt u een groot assortiment horeca dinerkaarsen in grootverpakkingen. Van traditionele kandelaarkaarsen tot druipkaarsen. Voor ieder interieur en omgeving hebben wij de juiste dinerkaarsen

Verschillende soorten dinerkaarsen voor uw horeca-onderneming

Of u nu in uw horeca-onderneming graag rustiek dinerkaarsen wilt hebben, kroonkaarsen, torpedo kaarsen, druipkaarsen of kerstboomkaarsen wil, bij ons vindt u ze allemaal. Voor ieder interieur en seizoen hebben wij de juiste kleur dinerkaarsen met verschillende branduren. Onze dinerkaarsen beginnen met kaarsen met branduren vanaf 1,5 uur tot 12 uur. Een mooi gedekte tafel kan niet zonder dinerkaarsen. Maar ze staan ook mooi in een kandelaar bij de receptie of in de hotelkamer. Met dinerkaarsen kunt u alle kanten op. U vindt bij ons dinerkaarsen in het wit, altijd goed, maar ook in het rood, zwart, roze, groen, wij hebben de geschikte kleur voor u.

Dinerkaarsen van goede kwaliteit

Wij verkopen dinerkaarsen van de merken Bolsius en Smulders Deco. Bolsius dinerkaarsen zijn de meest bekende kaarsen, dit komt omdat ze een goede kwaliteit hebben en uitstekende brandeigenschappen. Ze branden mooi op en roeten niet. Maar de Smulders Deco dinerkaarsen doen hier zeker niet ten onder voor. Van dinerkaarsen met een spits toelopende kaars, ook wel gotische dinerkaarsen genoemd tot cilindrische dinerkaarsen. Ook bevat ons assortiment verschillende accessoires voor uw dinerkaarsen en ook blisters. Blisters zijn zelfklevende kneedbare wax propjes. Zo zorgt u ervoor dat in uw horeca-onderneming de dinerkaarsen altijd rechtop blijven staan.

Grootverpakking dinerkaarsen kopen

Bij ons kunt u verschillende grootverpakkingen met dinerkaarsen kopen, van 60 stuks tot 400 stuks. Met onze grootverpakkingen heeft u meteen een grote hoeveelheid dinerkaarsen op voorraad en profiteert u van onze scherpe prijzen. Met onze grootverpakking dinerkaarsen creëert u makkelijk en snel een chique en romantische sfeer. En ook al heten ze dinerkaarsen, de kaarsen kunnen natuurlijk bij meer gelegenheden worden gebruikt dan alleen bij het diner.