Fakkels

Uw terras lekker warm houden of uw evenement leuk aankleden met een paar prachtige fakkels? Dan bent u bij Evenementenhorecakaarsen.nl op het goede adres. Met een groot aanbod aan terrasfakkels, tafelfakkels, fakkelkaarsen en ronde tuimeltoorsten voor de horeca hebben we voor ieder wat wils. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel eenvoudig en snel bij Evenementenhorecakaarsen.nl.

Buiten horecafakkels

Fakkels voor de horeca zijn er in alle soorten en maten maar natuurlijk niet allemaal bestemd voor buiten. Ons aanbod bestaat daarom voornamelijk uit fakkels van materiaal van de bovenste plank. Zo hebben we fakkels gemaakt van het sterke bamboe of kunt u kiezen tussen mooie ijzeren fakkels. Wilt u naast de voor op uw terras nog meer sfeertoppers? Kijk dan eens naar de buitenkaarsen of stormlantaarns voor het terras.

Tafelfakkel    

Gezelligheid op de tafels creëren doe je met de tafelfakkels. Deze kleine lantaarntjes zorgen niet alleen voor een aangename sfeer maar zijn ook nog eens superhandig. Zo geeft het genoeg licht, verwarmt het goed en daarnaast zijn ze niet te groot. Precies goed als het aan ons ligt. De olielampjes kunnen zo’n 32 uur branden en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook lampenolie voor deze lampjes zijn verkrijgbaar.

Fakkels restaurant

Een terras zonder goede verlichting en een leuke sfeer zal een restaurant niet ten goede doen. De terras- en tafelfakkels kunnen daar natuurlijk bij helpen. De herfst en winter zal door deze fakkels meer kleur krijgen en de bezoekers van uw restaurant, café of hotel zullen de warmte ervaren in deze sombere maanden. En voor de zwoele zomeravonden zorgen ze ook voor veel sfeer en verlichting. De fakkels zijn te filteren op verschillende specificaties. Zo kunt u kiezen hoe lang dat de fakkel moet branden en hoeveel u er wilt hebben in een doos. Daarnaast zijn uiteraard ook de lengte, breedte en diameter in verschillende maten verkrijgbaar. Bestel uw fakkels online bij Evenementenhorecakaarsen.nl en krijg het snel geleverd, zo heeft u altijd uw fakkels op voorraad.