Druipkaarsen

Druipkaarsen worden vaak gezien als nostalgische kaarsen. Hiermee haalt u historische tijden terug. Gekleurde druipkaarsen passen super goed bij uw horecazaak.

Druipkaarsen zijn weer populair

Als er een soort kaars de laatste jaren een comeback heeft gemaakt, dan is dat de druipkaars wel. Druipkaarsen zijn weer razend populair en de vraag ernaar is enorm gestegen. De reden hiervoor is dat het authentieke kaarsen zijn en ze een nostalgisch gevoel teweeg brengen. Het is namelijk een mooi gezicht om het kaarsvet langs de kaars te zien druipen. Dat geeft een erg leuk en mooi effect.

Gekleurde druipkaarsen

Wat ook een leuk effect geeft zijn gekleurde druipkaarsen. Bij gekleurde druipkaarsen is het druipende kaarsvet mooi om te zien. Door de verschillende gekleurde laagjes druipt het kaarsvet in meerdere kleuren naar beneden wat een mooie kleur explosie veroorzaakt. Zorg er wel voor dat u de kaarsen boven een placemat of servet plaatst, zodat het niet lekt op uw mooie tafel. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn.

Genieten van druipkaarsen

Vaak worden druipkaarsen in een wijnfles gestoken. Wanneer u dat doet zal u zien dat de druipende was mooi op het bolle gedeelte blijft hangen. Het smeltende kaarsvet druipt langs alle zijdes en het kaarsvet begint op de kaars te stollen. Wanneer het kaarsvet zich opstapelt lijkt het net een kunstwerk. Druipkaarsen worden niet alleen in een wijnfles gestoken, maar zien er ook mooi uit in een kandelaar. Een kandelaar vol met druipende gekleurde dinerkaarsen is een genot voor het oog. Op deze manier kunt u lekker van uw druipkaarsen genieten.

Druipkaarsen kopen

Het vinden van goede druipkaarsen is geen makkelijke taak. Wij hebben ons assortiment druipkaarsen zorgvuldig samengesteld met alleen druipkaarsen van hoogwaardige kwaliteit. Bent u fan van gekleurde druipkaarsen en wilt u ze in uw horecazaak? Bestel ze dan nu online bij Evenementenhorecakaarsen.nl.