Geurend

Bekijk ons grote assortiment geurende kaarsen van Bolsius. Van geurartikelen die al jaren favoriet zijn tot nieuwe verrassende geuren. Onze geurende kaarsen zijn voorzien van natuurlijke extracten en zijn van hoge kwaliteit, zodat u in uw horeca-onderneming zo lang mogelijk van uw geurende kaarsen kunt genieten. Bekijk hieronder al onze groothandel geurproducten.

Geurende kaarsen

Geur doet erg veel, zo kunt u met geurende kaarsen uw gasten meteen in een bepaalde sfeer brengen. Ook zorgt geur ervoor dat als uw gasten de geur weer ruiken ze meteen weer terugdenken aan uw onderneming. Daarnaast nemen geurende kaarsen en andere geurartikelen vieze geurtjes weg. Zo kunt u geurende kaarsen goed op het toilet plaatsen. Maar ook in andere ruimtes is het een aanrader om door middel van geurende kaarsen geur en sfeer te verspreiden.

Geurartikelen

In ons assortiment vindt u verschillende geurartikelen. Van geurtheelichtjes tot geurkaarsen met een ribbel en geurglas kaarsen. Maar ook verschillende Bolsius wax melts en de bekende Bolsius party lights met onder andere de citronella geur. Zo vindt u bij ons de juiste geurartikelen voor in uw horeca-onderneming, zoals voor in een vergaderruimte of in de badkamer in uw hotelkamer. Onze geurartikelen kunnen erbij helpen dat uw horeca-onderneming tot in de details klopt qua look en feeling. Er zijn altijd een passend geurartikel in ons assortiment, twijfelt u of heft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Groothandel geurproducten

Als groothandel in geurproducten hebben wij een ruim assortiment geurproducten op voorraad. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw horeca-onderneming nooit zonder zit. Maar het voordeel aan dat we een groothandel zijn is dat u naast geurproducten ook andere kaarsen en fakkels bij ons kunt kopen, zo heeft u in een bestelling meteen alles voor uw onderneming in huis. Wij verkopen momenteel vooral Bolsius producten, omdat deze bekend staan om hun kwaliteit en alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken voor hun geurproducten, kaarsen en lonten. Wij wisselen regelmatig van geurproducten en Bolsius is bezig om hun collectie uit te breiden, deze vindt u zodra deze beschikbaar is ook bij ons.