Tafel kandelaarkaarsen

Romantisch dineren bij kaarslicht, of dat nu in een restaurant met wit linnen is en u de tafel een chique finishing touche wilt geven of in kroeg met tafelkaarsen in een lege wijn- of bierfles. Voor iedere onderneming of evenement hebben we verschillende kaarsen voor in kandelaars. Wij bieden u verschillende varianten aan kandelaarkaarsen.

Kaarsen kandelaar

Ons assortiment bevat verschillende kaarsen. Wij adviseren u om een kaars nooit op een brandbare ondergrond te plaatsen of in de buurt van brandbare materialen. Hierbij biedt een kandelaar de uitkomst. Onze kaarsen kandelaar zijn zo ontworpen dat ze een ribvoet hebben en dus makkelijk in de kandelaar blijven staan. Zorg ervoor dat u de kaars altijd recht in de kandelaar plaatst, anders kan deze doordat hij scheef staat gaan walmen of druipen.

Kwalitatief goede tafelkaarsen

Onze tafelkaarsen zijn van het populaire merk Bolsius en van Smulders Deco. Beide merken staan bekend om de kwaliteit van de tafelkaarsen, de lange en mooie brandduur en het goed opbranden van de kaars zonder te walmen, druipen of te roeten. Ons assortiment bevat verschillende kleuren tafelkaarsen, zo kunt u voor chique wit gaan of voor de kleuren van uw onderneming en dit verder combineren met uw tafelkleed en servies.

Kandelaarkaarsen voor verschillende kandelaars

Kandelaarkaarsen staan erg mooi in uw horeca-onderneming of bij evenementen. Ze brengen net wat meer sfeer. Kandelaarkaarsen zijn geschikt voor iedere soort kandelaar, van de klassieke kandelaar tot de Bolsius glazen dinerkaarshouder. Vroeger diende de kandelaars ook om het kaarsvet om te vangen, tegenwoordig is dit niet meer nodig. Afhankelijk van de stijl van uw onderneming kunt u uw dinertafel chique maken met kandelaarkaarsen, maar u kunt de kaarsen ook in een hippe kandelaar steken, zoals een lege wijnfles waar u de etiketten vanaf haalt en vult met water en eucalyptus en hierboven op een kandelaarkaars plaatst.

Hoeveel kandelaars op tafel?

Hoeveel kandelaars en kaarsen u op de tafel zet is afhankelijk van onder andere uw horeca-onderneming of evenement. Het is belangrijk dat de gasten elkaar nog kunnen zien als ze beide aan tafel zitten en het zicht niet wordt weggenomen door de tafelkaarsen. Daarnaast moeten de gasten zich nog goed kunnen bewegen en makkelijk hun eten en drinken kunnen pakken en er moet uiteraard voldoende ruimte zijn voor het eten en drinken. Er is dus geen standaard aantal kandelaars die u op tafel dient te plaatsen, kijk vooral naar wat bij uw onderneming en de grote van uw tafels past.