Vlamschalen

Bestel voordelig terracotta vlamschalen en stropotjes voor de horeca online bij Evenementenhorecakaarsen.nl en krijg het snel geleverd.

Vlamschalen

Terracotta vlamschalen zijn een mooie en makkelijke sfeertopper voor in uw onderneming. De terracotta vlamschaal is gevuld met een ivoorkleurige was en voorzien van een dikke buitenlont, waardoor deze mooi en goed zal opbranden en niet zomaar uitgaan door de wind. Wij adviseren u wel om de terracotta vlamschaal als u deze voor het eerst aansteekt goed te kijken naar de lengte van de lont en voor een langere tijd te laten branden zodat hij goed opbrandt. U kunt voordelig bij ons grote hoeveelheden terracotta vlamschalen in een keer bestellen, zo heeft u er genoeg voor op uw evenement of in uw horeca-onderneming en heeft u ook altijd een voorraad in huis.

Terracotta vlamschaal

Terracotta vlamschalen zijn gezellige sfeertoppers en maar uw hotel, restaurant of evenement helemaal af. Zo kunt u verschillende terracotta vlamschalen langs de entree plaatsen of op andere mooie plaatsen op het terras. U kunt veel kanten op met een terracotta vlamschaal, zo kunt u deze op de grond plaatsen, in een ongebruikte vuurkorf of juist wat verhogen. Een terracotta vlamschaal zorgt tijdens de zwoele zomeravonden nog voor gezelligheid met sfeervol licht. Ook voor een tuinfeest zijn terracotta vlamschaal ideaal. Als een terracotta vlamschaal is uitgebrand kun u deze nog goed gebruiken voor andere sfeerlichten, denk hierbij aan drijfkaarsen of een van onze andere producten.  

Terracotta stro vuurpot

Een terracotta stro vuurpot bestaat uit een terracotta schaal die gevuld is met stro en kaarsvet. Deze vuurpot geeft lekker veel warmte af en wordt erg warm, wij adviseren u om een terracotta stro vuurpot alleen te gebruiken in een standaard of in een vuurkorf. U kunt bij ons terracotta stro vuurpot per stuk kopen of in een omdoos van 4 stuks. Zo kunt u bij ons ook in grote hoeveelheden terracotta vlamschalen bestellen, zo heeft u meteen genoeg sfeertoppers voor in uw horeca-onderneming of voor uw evenement. Naast vlamschalen hebben we ook andere buitenkaarsen, maar ook alle kaarsen voor binnen. Heeft u vragen dan helpen wij u graag verder, neem contact met ons op en wij adviseren u graag.