Refill cups kaarsen

Bestel voordelig refill cups horecakaarsen online bij Evenementenhorecakaarsen.nl en krijg het snel geleverd. Horeca navulkaarsen zijn erg populair. We hebben verschillende kleuren horeca refill cups, met branduren van 16, 24 tot 30 uur.

Horeca navulkaarsen

Met onze horeca navulkaarsen kun je makkelijk en snel van kleur of design wisselen, passend bij een seizoen of de kleuren van jouw horecazaak. Ook de houders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen. Het voordeel van onze horeca navulkaarsen is dat ze de hele dag kunnen branden. Onze horeca navulkaarsen zijn van het merk Bolsius en Smulders Deco. Bolsius navulkaarsen branden perfect op, roeten niet en zijn weerbestendig door de transparante cup. De navulkaarsen kunt u bij het plastic afval deponeren of hergebruiken door waxinelichtjes of stompkaarsjes in te plaatsen.

Horeca refill cups

De horeca refill cups zijn geschikt voor de ovallights, bubblelights, ringlichts, diamantlichts en de cubelights. Voor andere lights zijn de refill cups uiteraard ook in te zetten, maar deze lights zijn speciaal ontworpen dat u de horeca refill cups makkelijk en snel kunt vervangen. De horeca refill cups van Smulders Deco zijn in Nederland vervaardigd en ook deze branden perfect op, branden lang en roeten niet. De horeca refill cups zijn ontwikkeld voor glazen kaarshouders en de kaars zelfs wordt in een huls gegoten. De horeca refill cups branden volledig op.

Horeca refill kaarsen

Horeca refill kaarsen zijn ook een goed alternatief voor theelichten, ze passen over het algemeen in iedere kaarshouder met een normaal formaat. De refill kaarsen hebben een langere brandduur dan theelichten en zijn makkelijk in de kaarsenhouder te plaatsen. Bij ons koopt u de horeca refill kaarsen in een grootverpakking tegen een goede prijs. Als u ze voor 20.00 besteld, dan heeft u ze de volgende werkdag al in huis. U kunt de grootverpakkingen kopen vanaf 60 stuks, maar ook 80, 100, 200 en 300 stuks. Zijn de grootverpakkingen uitverkocht in de kleur of aantallen die u graag zou willen? Neem contact met ons op en wij reserveren de horeca refill kaarsen voor u.