Stompkaarsen

Als u aan een kaars denkt, denkt u waarschijnlijk meteen aan een stompkaars. Deze klassieke kaars kan niet missen in uw horecazaak. De stompkaarsen staan mooi in ieder interieur, branden mooi op en brengen meteen veel sfeer in jouw horeca onderneming. Of u ze nu op een dinertafel plaatst of in de hotelkamer. Om het u makkelijk te maken om de juiste stompkaarsen te kopen voor uw horecazaak hebben we ze onderverdeeld in onderstaande categorie├źn.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Stompkaarsen

Onze horeca stompkaarsen zijn er in de klassieke witte en ivoor kleur, goed voor iedere horeca onderneming. Maar ons assortiment bevat ook verschillende andere soorten stompkaarsen, zo kunt u ze afstemmen op de kleuren van uw horeca onderneming. Naast dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, bieden we de stompkaarsen ook aan in verschillende formaten. Zo kunt u een speels effect creëren met verschillende hoogtes of juist voor strak gaan met onze meerdere lont kaarsen. Het voordeel van stompkaarsen zijn dat ze tijdloos zijn en voor iedereen geschikt en meteen veel sfeer creëren.

Bolsius stompkaarsen

Wij bieden verschillende soorten stompkaarsen aan, van meerdere merken, maar zo ook Bolsius stompkaarsen. De Bolsius stompkaarsen blijven favoriet doordat ze van hoogwaardige grondstoffen zijn gemaakt, een katoenen lont hebben waardoor ze mooi branden en niet roeten. En als u de Bolsius stompkaarsen goed verzorgd, dan zullen ze ook helemaal opbranden. Bij ons kunt u Bolsius stompkaarsen aanschaffen voor een voordelige prijs.

Horeca stompkaarsen

Horeca stompkaarsen kunnen niet ontbreken in uw onderneming. Voor ieder interieur en kleuren van uw horeca onderneming hebben we de juiste stompkaarsen. Zo kunt u afhankelijk van uw horeca onderneming en de grote hiervan verschillende hoeveelheden horeca stompkaarsen afnemen. U kunt de stompkaarsen zowel met account als zonder een account bij ons bestellen en als u ze voor 22:00 uur besteld dan worden ze dezelfde werkdag nog verzonden.