Drijfkaarsen

Wilt u gezelligheid creëren in uw horeca-onderneming? Dat kan onder andere met onze drijfkaarsen. Of u deze nu bij de receptie, in de hotelkamer of op de tafels plaatst, met drijvende kaarsen heeft u meteen veel sfeer. Bekijk onze drijfkaarsen, in verschillende kleuren en verschillende branduren

Drijfkaarsen voor iedere horecagelegenheid

Of u nu drijfkaarsen nodig hebt voor uw evenement zoals een bruiloft, in uw lobby of op de hotelkamer, bij ons vindt u de juist drijfkaarsen. Een glazen schaal met drijfkaarsen erin geeft meteen een sfeervolle en chique look. Bij ons vindt u drijfkaarsen in het wit, geel, ivoor en (wijn)rood. U kunt voor een kleur gaan of verschillende drijfkaarsen combineren. Ook kunt u een speels effect creëren met normale drijfkaarsen en maxi drijfkaarsen in dezelfde schaal. Het heldere water in combinatie van de kaarsen en reflectie hiervan zorgt voor een mooi schouwspel. We hebben normale horeca drijfkaarsen tot maxi drijfkaarsen, met branduren van 4 uur tot 8 uur.

Drijfkaarsen voor ieder seizoen

Drijfkaarsen blijven uit zichzelf drijven. Drijfkaarsen branden op dezelfde manier als andere kaarsen en ze worden gemakt van grondstoffen die een lagere dichtheid hebben dan water. Hierdoor kunnen ze blijven drijven. Drijfkaarsen hebben altijd dezelfde vorm, deze is speciaal zo ontworpen zodat de vlam niet onder water komt te staan. Als u bijvoorbeeld een hotel of restaurant heeft met een vijver of zwembad is het ook erg leuk om de drijfkaarsen hierin te gebruiken. Zo kunt u deze sfeervol verlichten. Maar u kunt het hele jaar door de drijfkaarsen ook in een glazen schaal tentoonstellen, zoals met de kerstdagen kunt u bijvoorbeeld onze (wijn)rode drijfkaarsen gebruiken.

Grootverpakking drijfkaarsen kopen

Wilt u graag drijfkaarsen kopen voor uw horeca-zaak of uw evenement? Bij ons kunt u voordelig drijfkaarsen van Bolsius kopen, deze staan bekend om dat ze mooi blijven drijven en mooi en roetvrij opbranden. Zo kunt u drijfkaarsen in een doosje met 10 stuks kopen of kunt u voor een zak van 16 stuks gaan tot een grootverpakking van 96 stuks. Twijfelt u, zijn de drijfkaarsen niet op voorraad in uw kleur of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.