Waxinelichten

Bestel voordelig uw hoogwaardige waxinelichtjes en theelichtjes voor de horeca online bij Evenementenhorecakaarsen.nl en krijg het snel geleverd van het populaire merk Bolsius en Smulders Deco. Professionele horeca theelichtjes zijn van veel betere kwaliteit dan consumenten theelichten. Deze hebben o.a. een gegarandeerde brandtijd met een mooie zuivere vlam. Naast de normale afmeting waxinelichtjes leveren wij ook professionele maxi waxinelichten en de bijpassende kaarsen- en theelichthouders.

Waxinelichten voor iedere horeca-zaak

Waxinelichten passen in iedere horeca-onderneming, zowel binnen als buiten en zorgen meteen voor sfeer. Ook kunnen de horeca waxinelichten ingezet worden om de theepot warm te houden of geurwaxbranders te laten branden. Het voordeel van waxinelichten is dat ze weinig ruimte in beslag nemen en u makkelijk veel horeca waxinelichten in een keer kunt bestellen en kunt opbergen. Zo bent u altijd zeker van een goede voorraad en zit u nooit zonder. Ons assortiment bevat horeca waxinelichten met branduren van 4 uur tot 16 uur en ons assortiment bevat ook led waxinelichten die wel branden tot 250 uur.

Verschillende soorten horeca waxinelichten

Bij ons kunt u verschillende soorten horeca waxinelichten kopen. Van de standaard witte waxinelichten in zilverkleurige aluminium cups die u bij ons in een voordeelverpakking zak kunt kopen. Maar ook de wat grotere waxinelichten in een transparante cup in de kleuren amber, rood, maar ook transparant kunt u bij ons kopen. Het voordeel hierbij is dat de kaarsen al meteen weerbestendig zijn. Daarnaast kunt u bij ons ook horeca waxinelichten kopen in een transparante clear cup. En tot slot sluiten onze led horeca waxinelichten ons assortiment waxinelichten af.

Horeca waxinelichten bestellen

Wilt u echt iets bijzonders in uw horeca-onderneming? Dan kunt u ook uw kaarsen in glas laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Al onze horeca waxinelichten kunt u in grote aantallen kopen, van 1 stuk tot wel 1200 horeca waxinelichten in een keer. Ook kunt u makkelijk uw bestelling combineren met onze andere sfeerproducten, van kaarsen tot fakkels. Voor 20.00 uur besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag binnen. En al onze prijzen zijn al inclusief 21% btw.