Glazen terraskaarsen

Bij ons vindt u verschillende terraskaarsen. De meest populaire terraskaars blijft de lowboy, maar ons assortiment bevat ook de Bolsius twilight en startlight kaarsen. Deze kaarsen zijn ideaal voor op het terras, omdat ze beschermd zijn tegen verschillende weersinvloeden en gezelligheid op terras geven. Bestel voordeling glazen terraskaarsen bij Evenementenhorecakaarsen.nl en krijg ze snel geleverd.

Bolsius terraskaarsen

De Bolsius terraskaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en een katoenen lont van de juiste lengte, zo heeft de terraskaars de juiste vlamhoogte en kan de terraskaars mooi en goed opbranden, zonder te roeten. Onze terraskaarsen, in de versies Lowboy, Twilight en Starlight zijn enorm populair. Dit komt doordat ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kunt u de terraskaarsen aan laten sluiten op de kleuren van uw horeca-onderneming of het thema van uw evenement. Daarnaast hebben de terraskaarsen ook nog een branduren van wel 60 tot 70 uur. Zo kunt u ze rustig op tafel zetten en hoeft u er verder niet meer naar om te kijken.

Terraskaarsen speciaal voor buiten

Onze terraskaarsen hebben een stijlvol uiterlijk en goede brandeigenschappen. Bolsius staat bekend om de hoge kwaliteit van hun kaarsen, ook met de Bolsius terraskaarsen. Deze zijn speciaal ontwikkeld zodat ze tegen een stootje kunnen en buiten goed blijven branden. De Bolsius terraskaarsen zijn speciaal ontwikkeld om buiten te worden gebruikt en zijn bestendig tegen weersomstandigheden zoals de wind. Met ons ruime assortiment Bolsius terraskaarsen vindt u voor uw onderneming de juiste terraskaars en wisselt u snel van kleur en stijl, passend bij uw onderneming of het seizoen.

Glazen terraskaarsen kopen

Onze glazen terraskaarsen zijn zo ontworpen dat ze een brede onderkant hebben en een smalle bovenkant, zo zal de kaars niet uitwaaien. Daarnaast kan glas tegen een stootje en vooral ook tegen hitte. Zo kan de kaars veilig de hele dag op het terras staan te branden. Houdt er wel rekening mee dat de terraskaars in de felle zon kan smelten. De glazen twilight terraskaars is de ‘nieuwe’ lowboy, de twilight kaars heeft een eigentijdste look. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.