Horeca buitenkaarsen

Niet alleen binnen kunt u het gezellig maken met kaarsen, maar ook buiten. Ons assortiment bevat verschillende buitenkaarsen om uw terras, tuin van uw hotel of uw evenement sfeervol te verlichten. Bekijk hieronder onze kaarsen voor buiten.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kaarsen voor buiten

Zoekt u kaarsen voor buiten? Onze buitenkaarsen zijn er in verschillende vormen, van fakkels, tot vuurblikken, of maak een gezellig vuurspel met een van onze vlamschalen. Zo kunt u de tuin mooi en gezellig verlichten of uw gasten voor uw event meteen indrukwekkend verwelkomen met verschillende fakkels bij de entree. Verder bevat ons assortiment ook buitenkaarsen in de vorm van terraskaarsen en refills en houders. U kunt alle kanten op. Maar het mooie aan ons assortiment is dat u ook verschillende kaarsen voor binnen kunt bestellen. Zo heeft u in een bestelling alle sfeertoppers voor uw horeca-onderneming.

Buitenkaarsen

Van mooie buitenkaarsen van Bolsius op de terrastafel tot een sfeervolle vuurschaal als ontvangst of om de mooie zomeravonden en ook de winteravonden mee te verlichten en verwarmen. Kaarsen kunnen ook goed buiten gebruikt worden, hierbij is het wel belangrijk dat ze in een goede houder zitten. Zo wordt de vlam beschermd tegen weersinvloeden zoals de wind en zal de buitenkaars mooi blijven branden. Zo hebben we ook verschillende windlichten of stormlantaarns. Maar ook de fakkels en andere buitenkaarsen zijn uitermate geschikt, dit komt doordat ze voorzien van een dikke lont. Hierdoor heb je een grotere vlam en deze gaat minder snel uit dan bij een binnenkaars. Ons assortiment bevat alles om uw horeca-onderneming buiten ook geheel sfeervol te maken met kaarsen en fakkels.

Buitenkaarsen alleen buiten gebruiken

Wij adviseren u op de kaarsen voor binnen ook echt binnen te gebruiken en de kaarsen voor buiten ook voor buiten. Als u de buitenkaarsen binnen gebruikt kan het zijn dat deze door de dikkere lont gaat walmen of zelfs zwarte rook krijgt. Dit kan binnen voor vlekken zorgen die u niet wilt. Houd er ook rekening mee dat als de kaarsen met de dikkere lont buiten worden aangestoken, dit niet te dicht bij een afdak of muur wordt gedaan. We adviseren u wel om de kaarsen na gebruik buiten binnen te zetten. Door de weersomstandigheden kunnen ze worden aangetast, zo smelten de kaarsen bij hoge temperaturen en kan bijvoorbeeld bij een stevige storm de houders en vlamschalen kapot vallen.