Stompkaarsen

In uw horeca onderneming kunnen witte en ivoorkleurige stompkaarsen niet ontbreken. Onze horeca stompkaarsen zijn verkrijgbaar in de klassieke kleuren wit en ivoor. Deze populaire kaars bestelt u voordelig en snel bij de horeca groothandel Evenementenhorecakaarsen.nl.

Horeca stompkaarsen

In uw horeca onderneming kunnen stompkaarsen niet missen. Zoals de naam het zegt staat deze kaars bekend om de stomp vorm van de bovenkant van de kaars. Ze staan in ieder hotel, restaurant, café of op ieder evenement mooi. Met de stompkaars kunt u nooit de plank misslaan. Onze horeca stompkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kunt u ervoor kiezen om een stompkaars per tafel te plaatsen, maar ook verschillende formaten stompkaarsen op de tafel of variëren met verschillende formaten en kleuren stompkaarsen bij de entree.

Groothandel stompkaarsen

Stompkaarsen zijn chique kaarsen die tijdloos zijn en bij ieder interieur kunnen. Kaarsen doen ons al snel denken aan gezelligheid en feestdagen, wat erg goed past bij de horeca. In een handomdraai creëert u een gezellige sfeer. Bij ons als groothandel kunt u meteen in grote hoeveelheden stompkaarsen aanschaffen. Zo heeft u altijd voor een voordelige prijs een voorraad. Zo zit u nooit zonder stompkaarsen. Ons assortiment bevat naast de stompkaarsen allerlei andere kaarsen geschikt voor uw horeca onderneming. Zo heeft u alles in een bestelling in huis, van tafelkaarsen tot vlamschalen om uw terras te verlichten tot fakkels om een indrukwekkend entree te creëren bij uw evenement.

Bolsius horeca stompkaarsen

Al onze stompkaarsen zijn van het bekende en populaire merk Bolsius. En dit is niet voor niets, Bolsius horeca stompkaarsen staan bekend om de eigenschap dat ze niet roeten en mooi opbranden. Ze zijn gemaakt van goede grondstoffen en ook over de katoenen lont is goed nagedacht. Zo kunt u rustig de stompkaarsen in uw horeca onderneming aansteken en hier de hele avond van genieten. Onze horeca stompkaarsen hebben verschillende branduren en formaten, hier kunt u in het linker menu op filteren.