Drijflichten

Een uniek drijvend vlammenspel creëren in uw horeca-onderneming? Dat kan met onze drijflichten van Bolsius. Deze waterkaarsen blijven zoals de naam het zegt, drijven op het water. De drijflichten weerkaatsen in het water waardoor er een sfeervol tafereel ontstaat

Waterkaarsen voor iedere onderneming

De waterkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kunt u de kleur kiezen die bij uw onderneming past. Ook kunt u tijdens verschillende feestdagen de gepaste kleur bij ons vinden, denk aan wijnrood voor Kerst of gele waterkaarsen voor Pasen. U kunt de waterkaarsen al vanaf 100 stuks bij ons kopen tot voorraden van 320 stuks. Maak uw lobby gezellig met de waterkaarsen, voor een sfeervol welkom of op tafel in uw restaurant. Maar ook op de hotelkamer kunt u de kamer voorzien van een grote glazen schaal met waterkaarsen. U kunt deze schaal nog extra decoreren met rozenblaadjes of andere decoratie, of puur in zijn eenvoud de waterkaarsen in het water.

Bolsius drijflichten

Al onze drijflichten zijn van het merk Bolsius. Hier hebben we speciaal voor gekozen omdat Bolsius drijflichten goede brandeigenschappen hebben. Zo branden ze lang en branden ze mooi op. Ze roeten niet en zijn de drijflichten zo ontworpen dat ze goed blijven drijven en niet uit zullen gaan als ze verder opbranden en van vorm zouden veranderen. De meest populaire kleuren van de drijflichten zijn wit, ivoor en rood. Onze drijflichten hebben een brandduur van 4 uur of van 8 uur. Zo heeft u voor een hele middag of avond een mooi vlammenspel waar u van kunt genieten en verder niets meer aan hoeft te doen. Let wel op dat de drijflichten in rustig water moeten drijven, de lont mag niet nat worden anders gaat de kaars uit.

Drijflichten bestellen

Bolsius drijflichten creëren een romantisch tafereel. Bij ons als groothandel kunt u de Bolsius drijflichten meteen in grote getallen bestellen, zo heeft u meteen een voorraad voor uw evenement of horeca-onderneming. Heeft u nog vragen of de Bolsius drijflichten, wilt u graag in een keer meerdere producten dan alleen onze Bolsius drijflichten bestellen of kunnen we u ergens anders meehelpen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.