Grafkaarsen

Grafkaarsen en graflichten voor op de begraafplaats, voor in de kerk, crematorium of voor in huis om een geliefde te herdenken. Verzorgen jullie een afscheid en zoekt u een groothandel voor grafkaarsen? Bij ons vindt u verschillende graflichten en onder andere Bolsius grafkaarsen.

Graflichten

Graflichten en grafkaarsen zijn twee benamingen voor hetzelfde product: een kaars die u aansteekt om een dierbare te herdenken of te eren. Onze graflichten zijn verkrijgbaar in het wit, transparant glas of in het rood. De graflichten hebben een deksel, zodat ze niet zomaar uitgaan en beschermd zijn tegen verschillende weersinvloeden. Onze graflichten hebben verschillende branduren, vanaf 48 uur (2 dagen) tot en met graflichten die een brandduur van 100 uur hebben.

Groothandel grafkaarsen

Grafkaarsen geven troost en een warme uitstraling in moeilijke tijden. Grafkaarsen zitten vaak al in een houder, maar wij verkopen ook graflantaarns voor om de grafkaarsen. Zo waait de grafkaars niet zomaar om en kunt u een mooi afscheid regelen voor uw nabestaande. Als groothandel grafkaarsen willen wij u graag helpen hierbij, daarom hebben wij gekozen om verschillende soorten grafkaarsen aan te bieden, zo ook Bolsius grafkaarsen.

Bolsius grafkaarsen

Bolsius grafkaarsen staan er bekend om dat ze van goede kwaliteit zijn en dat ze mooi opbranden. De witte Bolsius grafkaarsen met deksel staan symbool voor het eeuwige leven. Bolsius staat bekend om de hoge kwaliteit, de pure grondstoffen die ze gebruiken en de kaarsen die niet roeten. De Bolsius grafkaarsen branden op tot ze op de bodem leeg zijn. Wij als groothandel van Bolsius grafkaarsen willen ervoor zorgen dat iedereen een mooi afscheid kan hebben en u deze kunt verzorgen.