Refills en houders

Bestel voordelig refill cups met buiten houders voor de horeca online bij Evenementenhorecakaarsen.nl en krijg het snel geleverd. Navul buitenkaarsen zijn ideaal voor in de horeca omdat ze erg veel branduren zijn en makkelijk te vervangen zijn.

Horeca kaarsen refill

In deze categorie vindt u onze horeca navulkaarsen speciaal voor op het terras, van refill cups tot kaarsenhouders. Onze horeca kaarsen refill zijn er in verschillende kleuren, zo kunt u gezelligheid aanbrengen op uw terras of kiezen voor de kleuren van uw horeca-onderneming. Uiteraard bevat ons assortiment ook de transparante horeca kaarsen refill. Het grootste voordeel van onze horeca kaarsen refill makkelijk te vervangen zijn, zelf al een bescherming hebben tegen weersinvloeden door de kunststof houder die om de kaars zit, dus ze zouden ook zo op tafel kunnen. Maar de horeca kaarsen refill zijn speciaal ontwikkeld voor onze kaarsenhouders. Zo passen ze altijd en heeft u altijd sfeer op tafel.  

Horeca kaarsenhouder

Onze horeca kaarsenhouders kunt u goed combineren met de horeca kaarsen refills maar ook met onze waxinelichten. De horeca kaarsenhouders in deze categorie zijn speciaal ontworpen voor de navul kaarsen. Veel verkocht zijn de Bolsius Horeca kaarsenhouder Relight met ribbels, maar ook de cube is erg populair. Beide zorgen er ook voor dat de kaarsen nog beter beschermd zijn tegen de weersinvloeden buiten. De Bolsius Horeca Relight kaarsenhouder is ook speciaal ontworpen voor de navulkaarsen en heeft weer een andere look. U kunt bij ons gemakkelijk de horeca kaarsenhouder en bijpassende kaarsen bestellen. Naast deze producten hebben we nog veel meer voor buiten en voor binnen.

Navul buitenkaars horeca

De navul buitenkaars horeca zijn gemaakt van gerecycled plastic. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en brengen meteen veel sfeer. Onze navul buitenkaarsen zijn van onder ander verkrijgbaar van het populaire merk Bolsius. De Bolsius relight kaarsen zijn niet voor niets populair, ze branden mooi op en zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. De andere navul buitenkaarsen zijn van ons eigen merk en ook gemaakt van de beste grondstoffen en branden ook mooi op en roeten niet. Beide navul buitenkaarsen passen in alle kaarsenhouders die u in deze categorie kunt vinden.