Horecakaarsen

Horecakaarsen kopen? Ons ruime assortiment kaarsen is uitermate geschikt voor in uw hotel, restaurant, café, bar, bed and breakfast of voor tijdens een evenement. Onze horecakaarsen zorgen meteen voor een gezellige sfeer in uw horeca en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Horecakaarsen

Bij ons vindt u horecakaarsen voor iedere onderneming. Van dinerkaarsen tot drijfkaarsen, in de kleuren van uw horecaonderneming. Bij ons kunt u grootverpakkingen horecakaarsen aanschaffen voor een scherpe prijs. Onze horecakaarsen zijn geschikt voor binnen als buiten op uw terras of evenement. Onze kaarsen zijn van goede kwaliteit en van bekende merken zoals Bolsius en Smulders Deco. Als u uw horecakaarsen voor 20.00 uur besteld, worden ze binnen 1 á 2 werkdagen geleverd.

Kaarsen voor horeca

In uw horeca-onderneming kan een sfeertopper niet ontbreken. Een gezellige sfeermaker op tafel, zowel binnen als buiten of een warm welkom voor uw gasten met een mooie rij terrasfakkels voor uw ingang of rondom uw terras. Voor iedere horeca-onderneming hebben we de juiste kaarsen en grootverpakking. Van mooie tafel kandelaarkaarsen tot rustieke kaarsen glaasjes en houders. Bekijk ook eens onze buitenkaarsen voor de horeca. De Bolsius kaarsen zijn een van de bekendste kaarsen voor de horeca, omdat ze een ruim assortiment aan kaarsen hebben met de bekende Bolsius kwaliteit. Ook de Bolsius Relight kaarsen zijn enorm populair met de bijbehorende navulkaarsen.

Grootverpakking horecakaarsen

Bij ons kunt u verschillende grootverpakkingen horecakaarsen bestellen. Zo kunt u afhankelijk van de grote van uw onderneming en uw wensen verschillende hoeveelheden kaarsen afnemen. Zo kunt u vanaf 60 stuks dinerkaarsen bij ons kopen, maar ook in grootverpakkingen tot wel 400 stuks. Populaire kaarsen voor in de horeca zijn de reil cups horecakaarsen. Deze kunt u al aanschaffen vanaf 6 stuks tot de grootverpakkingen van wel 60, 80, 100, 200 en 300 stuks. U kunt met of zonder account bij ons uw kaarsen voor uw horeca-onderneming bestellen. Heeft u vragen over onze horecakaarsen of hoeveelheden die u wilt afnemen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.