Refill kaarsen

Refill kaarsen zijn een makkelijke manier om gezelligheid erin te houden. Zoals de naam het al zegt kunt u met deze kaarsen makkelijk navullen en ze branden de hele dag. Bekijk hieronder onze Bolsius relight kaarsen.

Refill kaarsen

De refill kaarsen zijn er in verschillende kleuren en ook met verschillende designs. Zo kunt u makkelijk de refill kaarsen aan laten sluiten op de kleuren van uw event of horeca-onderneming. Maar u kunt ook de kleuren aan luiten sluiten op het seizoen, voor iedere feestdag of seizoen hebben wij wel een passende kleur. De refill kaarsen kunnen de hele dag mee, ze zijn namelijk verkrijgbaar met branduren van 16, 20, 24 of zelfs 30 uur. Zo hoeft u er tijdens uw event of diner niet meer naar om te kijken en brengen ze de hele dag sfeer. Daarnaast kunt u de refill kaarsen recyclen omdat het omhulsel van plastic is gemaakt, dus kunt u ze makkelijk bij het plastic afval deponeren. Ook kunt u de refill kaarsen nog een keer navullen met waxinelichtjes of stompkaarsen.

Bolsius relight

De Bolsius relight kaarsenzijn geschikt voor verschillende houders zoals de ovallights, bubblelights, ringlights, diamantlights, q-lights en cubelights. Maar aangezien de houders een mooie kleur hebben zou je ze ook zo op tafel kunnen plaatsen. Door de mooie kleuren staan ze sfeervol en door het plastic omhulsel werken ze ook als een soort windlicht. Na het doven van de Bolsius Relight kaarsen zijn ze weer gemakkelijk opnieuw aan te steken. Bolsius staat erom bekend om de beste grondstoffen te gebruiken voor de producten, kwalitatief goede katoenen lonten die niet roeten en ervoor zorgen dat de kaarsen mooi opbranden. De Bolsius relight kaarsen zijn vooral ontworpen voor glazen kaarsenhouders, zodat de mooi gekleurde cup ook tot zijn recht komt.

Refill kaarsen online bestellen

Bij ons kunt u gemakkelijk refill kaarsen bestellen, of u nu een en dezelfde kleur wilt of uw onderneming meerdere kleuren heeft, bij ons vindt u het allemaal. Bekijk ook meteen onze glaasjes en houders waar u de refill kaarsen in kunt plaatsen en in een bestelling heeft u meteen alles voor uw evenement of onderneming in huis. Heeft u nog vragen over onze refill kaarsen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.