Gladde stompkaarsen

De gladde stompkaarsen van Bolsius zijn al jarenlang erg populair. Dit komt door de vertrouwde kwaliteit, verschillende kleuren en tijdloze vorm.

Verschillende kleuren gladde stompkaarsen

Stompkaarsen en rustieke kaarsen zijn al jaren de popularize kwaliteitskaarsen. In deze categorie vindt u onze gladde stompkaarsen. Deze zijn zo enorm populair omdat ze in iedere horeca-onderneming passen en mooi opbranden. Ivoor is de meest verkochte kleur van de gladde stompkaars, maar is verkrijgbaar in veel andere kleuren. Zo kunt u kiezen voor gladde stompkaarsen in de kleuren van uw onderneming, kiezen voor een variatie aan kleuren, meegaan met het seizoen of juist gaan voor kaarsen van dezelfde kleur maar met verschillende afmetingen. U kunt veel kanten op met onze gladde stompkaarsen.

Lange brandduur

Gladde stompkaarsen branden mooi op en roeten en walmen niet. Het zijn ideale kaarsen op binnen op te branden en staan mooi in ieder interieur. Een ander groot voordeel van onze gladde stompkaarsen is dat ze een lange brandduur hebben. Zo gaan ze tijdens een avondje tafelen de hele avond mee en hoeft u als horeca-ondernemer hier niet meer naar om te kijken. Zo hebben we gladde stompkaarsen met branduren vanaf 7 uur tot wel 150 uur. Selecteer in het linkermenu het aantal branduren dat u wenst en u vindt makkelijk en snel de juiste kaarsen voor uw onderneming.

Al uw kaarsen op een plek

De Bolsius gladde stompkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en de katoenen lont staat er bekend om dat deze mooi opbrandt en niet roet. Als u de stompkaars goed aansteekt, de lont afknipt naar 1 cm en deze eerst mooi laat branden zodat de kaars als het kaarsvet kan verwarmen, zal de kaars lang meegaan en mooi opbranden. Het voordeel als u uw gladde stompkaarsen bij ons aanschaft is dat u in een bestelling alle kaarsen, fakkels en bijbehorende accessoires online kunt bestellen en op voorraad heeft.