Kaarsenhouder en glaasjes

Onze horeca kaarsenhouders kunnen gecombineerd worden met alle kaarsen in ons assortiment, van stompkaarsen, tot refill kaarsen en waxinelichten. Bij ons vindt u alle sfeerartikelen voor uw horeca-onderneming, van kaars tot onderzetter.

Gebruik altijd een kaarsenhouder

Gebruik bij iedere kaars altijd een kaarsenhouder of een glas, zet een kaars nooit alleen op een brandbare ondergrond. Zorg er ook voor dat kaars altijd recht in de kaarsenhouder staat, zodat deze niet kan gaan druipen, als de kaars niet recht staat kan hij ook gaan walmen omdat de kaars zo niet goed kan opbranden. Gebruik met voorkeur een kaarsenonderzetter met een opstaande rand, voor eventueel druipend kaarsvet. Zet ook uw kaarsen niet te dicht bij elkaar, anders verwarmen de kaarsen elkaar en zullen ze ook kaarsvet gaan druipen. Hetzelfde geldt voor de verwarming of kachel. Voor tafelkaarsen is een kandelaar geschikt, aangezien ze hier speciaal voor ontworpen zijn.

Kaarsenonderzetter als decoratie

Onze kaarsenhouders zijn gemaakt van niet-brandbaar materiaal. Maar naast dat ze ervoor zorgen dat uw kaarsen op een veilige manier in uw horeca-onderneming of tijdens uw evenement opbranden, zijn ze een mooie aanvulling als decoratie. De keuze van de kaarsenhouder is dus ook belangrijk, omdat deze net de laatste finishing touche aan uw onderneming kan geven. Zo hebben we glazen kaarsenhouders zodat u het mooie vlammenspel van de kaarsen niet hoeft te missen. Ook hebben we mooie keramiek onderzetters van het merk Bolsius. Onze onderzetters zijn verkrijgbaar als onderzetter per kaars of als onderzetter voor meerdere kaarsen, zodat u een gezellige sfeer kunt creëren met meerdere lont kaarsen bij elkaar.

Horeca kaarsenhouder

Beslis van tevoren waar in uw horeca-onderneming de kaarsenhouder geplaatst gaat worden en of u een of meerdere kaarsen op de houder wilt plaatsen. Afhankelijk van de soort kaarsen die u wilt gaan plaatsen in of op de horeca kaarsenhouder dient u uw keuze te maken. Voor een waxinelichtje heeft u een andere kaarsenhouder nodig dan voor een dinerkaars of drijfkaars. Twijfelt u over welke horeca kaarsenhouder u het beste kunt gebruiken of wilt u verschillende sfeertoppers met elkaar combineren? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder om uw horeca-onderneming helemaal in de juiste sfeer te brengen.