Over ons

Evenement en Horecakaarsen de gespecialiseerde online kaarsen groothandel

Gestart als gespecialiseerde en gewaardeerde groothandel in o.a. kaarsen voor de horeca en buitenkaarsen voor terras, hebben wij later ons assortiment uitgebreid naar alles voor de binnen- en buitensfeer voor de Horeca en Evenementen branche. Voordelig stomp- en rustiek kaarsen, waxinelichtjes of theelichtjes, tuinfakkels, lowboy, relight refill kaarsen, huisparfums en geurkaarsen in grootverpakking bestellen bij Evenementenhorecakaarsen.nl

Altijd de beste prijs met de beste kwaliteit verhouding en snel geleverd. Ook voor het bedrukken van stompkaarsen, glaskaarsen en mokken bent u bij Evenementenhorecakaarsen.nl op het juiste adres. Wij bedrukken alles in eigen huis en zorgen voor een vlotte levering.

Op zoek naar passende producten voor uw evenement of Horeca zaak

Of het nu een groots evenement is of een event in familie kring iedereen mag bij evenementenhorecakaarsen.nl een bestelling plaatsen en genieten van de voordeelprijzen. Van trouwfeest, huwelijkaanzoek tot stille tochten, begrafenissen of groots opgezette lichtjes-avonden. Wij hebben de sfeerproducten in ons assortiment die het verschil maken en uiteraard snel geleverd kunnen worden. Ons enthousiaste team helpt u graag het juiste product te vinden en toe te zenden.

Wat mag u verwachten?

  • Groothandelsprijzen voor kaarsen, huisparfums, fakkels, glaswerk, sfeer- en feestartikelen
  • Leveringen met de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Verzending naar adressen in Nederland, België
  • Binnen 1-2 werkdagen al bij je bezorgd in Nederland en België
  • Professioneel verkoopteam met verstand van de producten
  • Klantvriendelijke service