Glas kaarsen

Kaarsen in glas hebben meerdere voordelen. Zo heeft u meteen kaarsen voor uw horeca-onderneming of voor in huis die u meteen neer kunt zetten en kunt gebruiken. Doordat de kaars al omringt is door een laagje glas kunt u deze meteen aansteken. Daarnaast bevat ons assortiment verschillende glas kaarsen met geur.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Glas kaarsen

En kaars in glas is erg veilig, doordat de kaars beschermt wordt door een laagje glas zal deze nooit kaarsvet knoeien. Ook is de kaars door het glas beschermt voor verschillende weersomstandigheden, maar ook een briesje als iemand langs de tafel loopt in uw restaurant. Daarnaast hebben de kaarsen in glas een mooie kleur en sommige verspreiden ook meteen een lekkere geur. Als de glas kaars is opgebrand kunt u het glas hergebruiken als kaarsenhouder en hier waxinelichtjes of refill kaarsjes in plaatsen.

Kaarsen in glas

Kaarsen in glas geven net een beetje extra sfeer aan uw horeca-onderneming. Onze kaarsen in glas zijn goed te combineren met andere kaarsen in ons assortiment en zijn net weer wat anders. U kunt ook combineren met verschillende kaarsen in glas en deze op een kaarsenplateau plaatsen. Organiseert u een thema-feestje of wilt u graag kaarsen in uw horeca-onderneming? Ook daarvoor zijn glas kaarsen uitermate geschikt. Staat uw kleur er niet tussen of zoekt u andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Kaarsen in glas groothandel

Het voordeel van onze kaarsen in glas citroen zijn dat ze er fris uitzien en ook nog een fris ruiken. Maar dat ze in principe hetzelfde werken als een citronella kaars. Door de frisse citroen geur houden ze de muggen op afstand. Ook bevat ons assortiment de bekende lowboy kaars in glas. Door de unieke vorm heeft u meteen mooie sfeertopper voor uw horeca-onderneming. Bij ons kunt u in een bestelling verschillende hoeveelheden kaarsen in glas kopen en in onze online groothandel vindt u ook nog andere kaarsen. Zo heeft u in een bestelling alle sfeertoppers op voorraad.